Äktenskapsbrott – Husets slampa

“Så så. Du är uppe tidigt!” Wouter, en av mina huskamrater, ser lite förvånad ut över disken där jag äter min yoghurt. Han går vanligtvis inte ur sängen före klockan 11 på helgerna, men i morse klädde han snyggt och kammade håret snyggt för en förändring.

”Inte alla kan hantera så lite sömn som du. Ett nästan trött blick dyker upp i hans ansikte. “Nej, Floortjes föräldrar har en fest i kväll och fru ville ta tåget i tid så att vi kan prata om hennes goda studieresultat hela dagen.”

”Låter underbart,” svarar jag sarkastiskt. Utseendet jag får tillbaka visar tydligt att han inte ser sin flickväns plan som ett bra sätt att tillbringa helgen.

“Jag vet något trevligare”, säger jag med ett busigt leende när jag öppnar morgonrockarna något och avslöjar en av mina bröst. Med ett stort leende i ansiktet går han fram till mig och lägger handen på undersidan av mitt bröst. Jag biter i läppen när han börjar knåda försiktigt. Plötsligt släpper han mig och kysser min panna.

”Ledsen slampa, en annan gång. Om jag inte är på stationen om en halvtimme, kommer Floor att hålla käften hela helgen. ”

Det var inte meningen. Jag vaknade kåt och vill känna en hård kuk inuti mig. Hans kuk. Det faktum att Princess Floor är ur humör i några dagar intresserade mig inte så mycket, hon har aldrig riktigt bra. Jag sänker ner handen till grenen och klämmer försiktigt i en erektion som kan kännas. “Din kuk vill ha något annat … och det gör min fitta också.” Han suckar.

“Snabb quickie? Fem minuter max. Min fitta har droppat sedan jag öppnade mina ögon, så din kuk glider rätt in. ” Jag tittar på honom med hånfull besvikelse när jag tar upp hans byxor.

Hans hand går tillbaka och öppnar resten av min mantel. ”Du är riktigt dålig. Jag tänker inte ta hänsyn till dig. Spruta bara din fitta så är jag borta. ”

”Du vet att jag inte behöver så mycket, eller hur? Annars tar jag bara fingret medan dina soldater håller fest i min fitta. ”

Med lite fumling tar han av sig byxorna och boxarna. Sedan äger han rum igen mellan mina ben och sätter sin hårda kuk mellan mina glittrande läppar. Hans hand glider ner till mina höfter och långsamt skjuter han in sin pol. Ett stön flyr från min mun när jag känner att det går djupare och djupare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Familjeberättelser – Förälskad mor och son 1

Esther är en kvinna på fyrtio exakt. Hon bor ensam med sin son Dennis, en stor tonåring med en bra pojkekropp. Esther hade haft ett vilt liv under hennes gymnasietid och den tid hon var i PABO. Pojkarna tyckte att hon var oemotståndlig och gjorde ofta framsteg mot henne och hon … ja … alla […]

Read More
Sex

Familjeberättelser – Små flickor växer upp 1

Jag, Peter, 39 och far till Manon som fyllde 18 år förra månaden, har haft en förvirrande (men mycket tillfredsställande) helg. Det hela började tyst, min fru Marga skulle åka till sin mamma en helg eftersom hon bor ganska långt borta, jag skulle åka med Manon till de olika sportaktiviteterna som håller tjejer i den […]

Read More
Sex

Hardcore Stories – Bor i skuggorna

Mina kollegor kallar mig den lyckligaste killen de känner. Hakade upp en ung tränare vid 52 år och gifte sig. Min andra hälft är verkligen över hälften yngre, och som tur skulle ha klickade vi så bra att vi efter ett år med preliminär dejting flyttade in tillsammans och sedan till och med gifte oss. […]

Read More