Familjeberättelser – Förälskad mor och son 1

Esther är en kvinna på fyrtio exakt. Hon bor ensam med sin son Dennis, en stor tonåring med en bra pojkekropp.

Esther hade haft ett vilt liv under hennes gymnasietid och den tid hon var i PABO. Pojkarna tyckte att hon var oemotståndlig och gjorde ofta framsteg mot henne och hon … ja … alla de killarna och ibland män som ville ha sex med. Ja, Esther var en vild tjej i slutet av tonåren och tidiga tjugoårsåldern.

Till och med hennes yngre bror hade legat med henne och hon hade fortfarande de sötaste minnena om det. Hon tänkte funderande på alla tider som hon hade vild sex, ibland med fler pojkar och män och även med tjejer, för att hon inte skakade från kvinnligt sex. Hon var en riktig nymfoman då, vissa kallade henne skolslampan, men hon brydde sig inte.

 

Hon suckade igen och tittade på sin son vid bordet och gjorde sina läxor. Det hade gått fel en gång och Dennis var resultatet av det. Hon var 22 när han föddes och hon hade inte letat efter vem pappan kunde vara. För att vara ärlig brydde hon sig inte heller.

Hon tittade på pojken länge … hennes livs kärlek, som hon alltid kallade det. Nej, hon var aldrig gift. Under alla dessa år hade hon passat Dennis och stått ensam för sin uppväxt. Hon fick ofta hjälp av sina föräldrar, särskilt hennes mamma. Dennis hade ibland frågat vem hans far var och Esther hade alltid varit vag om det trots att hon hade en misstanke …

Hon suckade djupt igen “Dennis jag går i duschen, du ser till att du går och lägger dig direkt, annars blir det för sent för vi måste gå upp i tid i morgon …”

“Ja mamma, jag är nästan redo då kommer jag också upp …”

Hon tittade på honom igen … han var så vacker … med den vackra pojkekroppen … Hon skyndade sig uppåt … hon var kåt … hon hade inte haft sex med en man på ett tag heller. Hon insåg att hennes nymfomani fortfarande var inuti henne, även om hon lyckats undertrycka det under alla dessa år.

Hon klädde sig snabbt och gick in i duschen och lät vattnet rinna över sig i ett försök att tvätta bort hennes kåthet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Äktenskapsbrott – Husets slampa

“Så så. Du är uppe tidigt!” Wouter, en av mina huskamrater, ser lite förvånad ut över disken där jag äter min yoghurt. Han går vanligtvis inte ur sängen före klockan 11 på helgerna, men i morse klädde han snyggt och kammade håret snyggt för en förändring. ”Inte alla kan hantera så lite sömn som du. […]

Read More
Sex

Familjeberättelser – Små flickor växer upp 1

Jag, Peter, 39 och far till Manon som fyllde 18 år förra månaden, har haft en förvirrande (men mycket tillfredsställande) helg. Det hela började tyst, min fru Marga skulle åka till sin mamma en helg eftersom hon bor ganska långt borta, jag skulle åka med Manon till de olika sportaktiviteterna som håller tjejer i den […]

Read More
Sex

Hardcore Stories – Bor i skuggorna

Mina kollegor kallar mig den lyckligaste killen de känner. Hakade upp en ung tränare vid 52 år och gifte sig. Min andra hälft är verkligen över hälften yngre, och som tur skulle ha klickade vi så bra att vi efter ett år med preliminär dejting flyttade in tillsammans och sedan till och med gifte oss. […]

Read More