Familjeberättelser – Små flickor växer upp 1

Jag, Peter, 39 och far till Manon som fyllde 18 år förra månaden, har haft en förvirrande (men mycket tillfredsställande) helg. Det hela började tyst, min fru Marga skulle åka till sin mamma en helg eftersom hon bor ganska långt borta, jag skulle åka med Manon till de olika sportaktiviteterna som håller tjejer i den åldern upptagna (de flesta ändå tror jag).

På lördagen under ridlektionen gick det fel, hon kastades från sin häst och hamnade lite otur. Lyckligtvis ingenting allvarligt men en stukad fotled så gå hem och ta det lugnt. Resten av helgen avbokade möten och med damen i soffan. Dags att komma ikapp igen, inte heller fel, det finns vanligtvis för lite av det med allt liv och rörelse.

Efter ett tag övergår konversationen till sex, säger hon att hon inte har gjort “det” ännu men att hon har känt och blivit berörd av pojkar på sin skola, 2 för att vara exakt. Jag ser henne rodna lite när hon säger det. Jag lugnar henne och klargör att det inte är något att skämmas för, det är så vi alla har lärt oss det och så länge hon gör det säkert och vill ha det själv att hon inte ska stoppas.

 

Hon frågar mycket om hur detta, hur det och någonstans i konversationen frågar hon hur det känns för en kvinna att bli knullad. Jag skrattar och säger, “Jag vet inte, dam, du borde fråga din mamma. Allt jag kan säga är att det är underbart för en man att sätta din kuk i en våt och varm fitta. ” Hon skrattar och säger “Tror du att mamma skulle ha något emot att prata med mig om det, hon verkar undvika ämnet lite när jag tar upp det” som jag säger till henne att bara ställa frågor direkt och inte genom omvägar, då kan hon göra ingenting annat än att svara på frågorna.

Det är middagstid och jag ska “laga”. Inte mycket senare sitter vi på den hemlagade pizzan, direkt från frysen till ugnen. Vi chattar tyst igen och lämnar ämnet sex för vad det är, hon tar inte upp det längre och jag lämnar det så. Om hon vill bli av med något kommer hon med det. Efter middagen en kopp kaffe på soffan bakom TV: n tills kvällsfilmen börjar. Vi båda tycker att det är lite nedslående så snart hon lutar sig mot mig med slutna ögon och hon somnar. När hon hotar att glida bort stannar jag henne och håller av misstag i hennes bröst. Jag lägger ner henne lite bättre och låter hennes bröst gå igen, jag tror att de har vuxit ganska snyggt de senaste månaderna, tänker jag för mig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Äktenskapsbrott – Husets slampa

“Så så. Du är uppe tidigt!” Wouter, en av mina huskamrater, ser lite förvånad ut över disken där jag äter min yoghurt. Han går vanligtvis inte ur sängen före klockan 11 på helgerna, men i morse klädde han snyggt och kammade håret snyggt för en förändring. ”Inte alla kan hantera så lite sömn som du. […]

Read More
Sex

Familjeberättelser – Förälskad mor och son 1

Esther är en kvinna på fyrtio exakt. Hon bor ensam med sin son Dennis, en stor tonåring med en bra pojkekropp. Esther hade haft ett vilt liv under hennes gymnasietid och den tid hon var i PABO. Pojkarna tyckte att hon var oemotståndlig och gjorde ofta framsteg mot henne och hon … ja … alla […]

Read More
Sex

Hardcore Stories – Bor i skuggorna

Mina kollegor kallar mig den lyckligaste killen de känner. Hakade upp en ung tränare vid 52 år och gifte sig. Min andra hälft är verkligen över hälften yngre, och som tur skulle ha klickade vi så bra att vi efter ett år med preliminär dejting flyttade in tillsammans och sedan till och med gifte oss. […]

Read More