Hardcore Stories – Bor i skuggorna

Mina kollegor kallar mig den lyckligaste killen de känner.
Hakade upp en ung tränare vid 52 år och gifte sig.
Min andra hälft är verkligen över hälften yngre, och som tur skulle ha klickade vi så bra att vi efter ett år med preliminär dejting flyttade in tillsammans och sedan till och med gifte oss.
Inge är nu 25, inte ful eller ‘konstig’, men en vanlig genomsnittlig tjej som aldrig hade hittat en riktig kärlek.
Vi hade träffats på en konsert, där vi kom i kontakt med varandra genom ömsesidiga bekanta, och vi visade oss ha många “likheter”.
Nu är det inte min största hobby att gå ut, men det var alltid kul med henne, så vår kärlek växte.
Nu två år senare i vårt äktenskap börjar åldern bli lite emot henne, Inge i hennes ungdomliga tankesätt vill ha mer och mer sex, men min kropp kan göra det, men saktar ner det lite, jag skäms lite , men jag måste “låtsas” oftare och sedan hoppas på en bra påslag än att det uppstår spontant.
Det är ingen överraskning att hon också märker detta, naturligtvis, och vi har pratat om det redan några gånger.
Jag har egentligen inga fantasier, åtminstone inte så mycket att det skulle vara mer vettigt för mig.
Inge verkar vara öppen för mer, och hon är känd för att drömma om en trekant, både med en man och en kvinna.

 

Jag låter det sjunka in lite, men bakom mig spelar det nu, tänk om vi fortsätter det här …
Några sena nätter surfar jag på internet och läser om ämnena, och det är en riktig bubbla … vissa människor är positiva, och de rekommenderar alla slags saker, andra negativa, och de största undergångshistorierna kommer ut.
Jag lutar mig mer och mer mot “brunnen” och naturligtvis stöter jag på alla möjliga fantastiska pluspoäng.
Några hänvisningslänkar leder mig till ett slags datingsida, där fokus verkligen ligger på kortvariga möten.
Jag går igenom profilerna, och hela spektrumet kommer igenom, och mitt blick fångar några annonser, som enligt postnummer skulle vara nära, och jag svarar med ett kort meddelande.
Några dagar går när jag ser ett svar.
Vi utbyter några meddelanden, och mannen verkar vara intresserad av att träffas för att diskutera mina idéer.
Han bor några kvarter bort, och vi träffas på den lokala snabbmatsrestaurangen.
Hemma har jag inte berättat någonting ännu, och med en ursäkt för ett marknadsplatserbjudande går jag på vägen.
Det är upptagen, men mannen är redan där, och på ett magiskt sätt känner vi att vi letar efter varandra, han vinkar lite och jag går med honom vid bordet.
Det är bullrigt, så vår konversation hålls bäst anonym.
Han presenterar sig som Tom och är 33 år gammal och letar efter ett par att ha en trevlig kväll med utan någon verklig garanti för sex, vilket kan vara välkommet.
Jag uppskattar honom, han är en intelligent pojke, inte ful och verkligen välvårdad, så det är ett plus för mig.
Jag visar honom några bilder av mig och min fru, vintersport och sommarstrandsemester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Äktenskapsbrott – Husets slampa

“Så så. Du är uppe tidigt!” Wouter, en av mina huskamrater, ser lite förvånad ut över disken där jag äter min yoghurt. Han går vanligtvis inte ur sängen före klockan 11 på helgerna, men i morse klädde han snyggt och kammade håret snyggt för en förändring. ”Inte alla kan hantera så lite sömn som du. […]

Read More
Sex

Familjeberättelser – Förälskad mor och son 1

Esther är en kvinna på fyrtio exakt. Hon bor ensam med sin son Dennis, en stor tonåring med en bra pojkekropp. Esther hade haft ett vilt liv under hennes gymnasietid och den tid hon var i PABO. Pojkarna tyckte att hon var oemotståndlig och gjorde ofta framsteg mot henne och hon … ja … alla […]

Read More
Sex

Familjeberättelser – Små flickor växer upp 1

Jag, Peter, 39 och far till Manon som fyllde 18 år förra månaden, har haft en förvirrande (men mycket tillfredsställande) helg. Det hela började tyst, min fru Marga skulle åka till sin mamma en helg eftersom hon bor ganska långt borta, jag skulle åka med Manon till de olika sportaktiviteterna som håller tjejer i den […]

Read More